‘Rhapsody in Blue’

(Indlæg på Facebook i flere grupper bl.a. Rosenforum Danmark den 18, februar 2020)

Jeg har været en tur ude i haven i en pause mellem bygerne. Jeg tænkte: Nu kan der da ikke være mere regn i himlen. Den er væltet ned, har gjort jorden våd og æltet. Selvom vores have ligger højt og har et jævnt fald, så ligger der alligevel små pytter af vand i de bede, som ligger højest i haven. Det er aldrig sket før! De burde jo beskæres nu, men det får vente til æltet er blevet til forårstør jord. Og det synes at have lange udsigter. Lidt forstemmende.

Så jeg valgte efter den smattede tur i haven en sikker kur mod mismod. Det giver en good følelse at kigge på billederne, jeg tog sidste sommer, af roserne i vores have og fra de ture, vi var på. Der var mange. Det gjorde mig rigtig glad. En af de roser, som blinkede til mig var ‘Rhapsody in Blue’. Sommerlys, sommervarme, sommerduft. Den slags roser var der heldigvis mange af.” Jeg glæder mig til det bliver sommer igen”, sagde han og smilede.

Lignende artikler